• Kart Platinum+ XL

  Navionics elektroniske sjøkart.
  3.649,-
  Kjøp
  Kart Platinum+ XL
 • Kart Platinum+ XL3

  Gode og oppdaterte sjøkart er en viktig del av det det maritime livet. For at sikkerheten skal ivaretas må kart og navigasjonsferdighetene være på plass. Vi mener også at det er viktig at man har papirkart som en back up hvis de elektroniske navigasjonsenhetene svikter.
  Fra 4.499,-
  Kjøp
  Kart Platinum+ XL3

  Elektronisk kart - CMAP

  Dynamic Raster Charts gir båtfolk en tradisjonell "draft-opplevelse", men med muligheter for å se viktig informasjon i kartområdet.
  Fra 1.780,-
  Kjøp
  Elektronisk kart - CMAP

  C-Map Discover Farsund til Måløy

  C-Map Discover M-EN-Y203-MS er et komplett vektorkart over området fra Farsund til Måløy. Kartet har høyoppløselig undervannskart, brukergenererte Genesis®-data, abonnementsfri automatiske ruteforslag og tilpasset dybdeskygging. Kartet har også tidevanns- og strømkart, samt marina- og havneoversikt.
  1.780,-
  Kjøp
  C-Map Discover Farsund til Måløy

  C-Map Discover Bergen til Brandsfjorden

  C-Map Discover M-EN-Y202-MS er et komplett vektorkart over området fra Bergen til Brandsfjorden. Kartet har høyoppløselig undervannskart, brukergenererte Genesis®-data, abonnementsfri automatiske ruteforslag og tilpasset dybdeskygging. Kartet har også tidevanns- og strømkart, samt marina- og havneoversikt.
  1.780,-
  Kjøp
  C-Map Discover Bergen til Brandsfjorden
 • C-Map Discover Bodø til Kirkenes

  C-Map Discover M-EN-Y200-MS er et komplett vektorkart over området fra Bodø til Kirkenes. Kartet har høyoppløselig undervannskart, brukergenererte Genesis®-data, abonnementsfri automatiske ruteforslag og tilpasset dybdeskygging. Kartet har også tidevanns- og strømkart, samt marina- og havneoversikt.
  1.780,-
  Kjøp
  C-Map Discover Bodø til Kirkenes
Solution by DOTS as | Powered by Flexis