• Lowrance NAC-1 autopilotpakke for kabelstyring

  Denne pakken inneholder de viktigste komponentene for å komme i gang med et autopilotsystem i en båt under 10 meter med utenbordsmotor og mekanisk kabelstyring. Utstyret kobles til en kompatibel Lowrance, Simrad eller B&G kartplotter/multifunksjonsskjerm via NMEA2000-nettverk. Den er perfekt for mindre fartøy med begrenset plass ved roret. Angi kursen, styr til et veipunkt, eller følg en forhåndsdefinert rute rett fra kartplotteren. En dashbordmontert auto/standby-knapp gjør det lett å aktivere autopiloten, eller ta manuell kontroll over styringen på et øyeblikk.
  23.500,-
  Kjøp
  Lowrance NAC-1 autopilotpakke for kabelstyring

  Lowrance NAC-1 autopilotpakke for hydraulisk styring

  Denne pakken inneholder de viktigste komponentene for å komme i gang med et autopilotsystem i en båt under 10 meter med utenbordsmotor og hydraulisk styring. Utstyret kobles til en kompatibel Lowrance, Simrad eller B&G kartplotter/multifunksjonsskjerm via NMEA2000-nettverk. Angi kursen, styr til et veipunkt, eller følg en forhåndsdefinert rute rett fra kartplotteren. En dashbordmontert auto/standby-knapp gjør det lett å aktivere autopiloten, eller ta manuell kontroll over styringen på et øyeblikk.
  19.790,-
  Kjøp
  Lowrance NAC-1 autopilotpakke for hydraulisk styring
 • Lowrance NAC-2 Core Pack grunnpakke for autopilot

  Simrad NAC-2 Core Pack inneholder grunnkomponentene du trenger for å installere autopilotsystem i båten din. Bare legg til en drivenhet som passer til styresystemet ditt, og en dedikert autopilotkontroller eller multifunksjonsskjerm. Pakken er laget for rorstyrte båter på opptil 10 meter (35 fot).
  23.100,-
  Kjøp
  Lowrance NAC-2 Core Pack grunnpakke for autopilot

  Lowrance NAC-3 Core Pack grunnpakke for autopilot

  Simrad NAC-3 Core Pack inneholder grunnkomponentene du trenger for å installere autopilotsystem i båten din. Bare legg til en drivenhet som passer til styresystemet ditt, og en dedikert autopilotkontroller eller multifunksjonsskjerm. Pakken er laget for rorstyrte båter på over 10 meter (35 fot).
  33.800,-
  Kjøp
  Lowrance NAC-3 Core Pack grunnpakke for autopilot

  WR10 trådløs fjernkontroll og BT1 basestasjon

  Ta kontrollen over autopiloten uansett hvor du er om bord, med denne brukervennlige trådløse fjernkontrollen i lommestørrelse. Passer utmerket for alle typer motor- og fiskebåter. Enkel prosess for å koble inn eller ut gir deg muligheten til å kontrollere retningen, med kursendring på 1 eller 10 grader, fra 30 m unna den vanntette Bluetooth-basestasjonen. Opptil fire fjernkontroller kan parkobles med basestasjonen, og de er enkle å tilpasse og koble til eksisterende systemer.
  6.799,-
  Kjøp
  WR10 trådløs fjernkontroll og BT1 basestasjon
 • Lowrance PUMP-2 hydraulikkpumpe for autopilot

  Hydraulisk autopilotpumpe for båter opptil 35 fot. Pumpen passer til bruk sammen med NAC-2 autopilotprosessor. Leveres med 3 x ORB-5 til 9/16 UNF-koblinger.
  10.900,-
  Kjøp
  Lowrance PUMP-2 hydraulikkpumpe for autopilot
Solution by DOTS as | Powered by Flexis