• IceMaster Pro passiv kjøleboks

  IceMaster PRO serie er en meget solid serie med isbokser. Her er det max ytelse og styrke.
  Fra 2.299,-
  Kjøp
  IceMaster Pro passiv kjøleboks

  Isotherm TB13 kjøleboks

  En helt ny 12/24V kjøleboks fra Isotherm i fin utførelse og kompakt design. Den leveres med den nye BD micro kompressor. På grunn av sin lette vekt og den valgfri festeplaten, er den ekstremt lett å installere om bord.
  8.849,-
  Kjøp
  Isotherm TB13 kjøleboks

  Isotherm TB18 kjøleboks

  En 12/24V kjøleboks fra Isotherm i fin utførelse og kompakt design. Den leveres med den nye BD micro 1.4 kompressor. På grunn av sin lave vekt og den justerbare skulderremmen, er den spesielt enkel å bære og transportere overalt. Et digitalt display viser hvilken temperatur det er inne i boksen, og du kan lett regulere dette.
  10.900,-
  Kjøp
  Isotherm TB18 kjøleboks
 • Alpicool C15 kjøleboks Junior kompressor

  Alpicool mobil kjøleboks leveres med en svært effektiv kompressor. Den har et kompakt design som gjør den enkel å plasseres. Passer perfekt for båtliv, camping, biltur og fritid. Kjøleboksen har elekronisk termostat, som tillater en enkel og økonomisk styring av kjøleboksen.
  3.649,-
  Kjøp
  Alpicool C15 kjøleboks Junior kompressor

  Alpicool ARC22 kjøleboks / fryseboks

  Alpicool ARC22 er en lavtbyggende fryse- og kjøleboks, laget for å passe på steder hvor vanlige kjølebokser ikke får plass. Boksen er bare 25 cm høy, og passer derfor under de fleste sittebenker. Til tross for de magre ytre målene, gir boksen hele 22 liters lagringskapasitet.
  4.999,-
  Kjøp
  Alpicool ARC22 kjøleboks / fryseboks

  Alpicool TW95 kjøleboks 2 delt kompressor

  Neste genrasjons bærbar kjøleboks som passer perfekt til å ha med i båten, i bilen eller på hytta. Utstyrt med kraftige bærehåndtak og display som viser temperatur. Digitalt panel som gir deg mulighet til enkel og økonomisk styring av kjøleboksen.
  9.449,-
  Kjøp
  Alpicool TW95 kjøleboks 2 delt kompressor
 • Alpicool ECX40 kjøleboks kompressor m/batteri

  Smarte kjølebokser med kompressor og innebygget batteri.
  8.349,-
  Kjøp
  Alpicool ECX40 kjøleboks kompressor m/batteri

  Alpicool NX62 kjøleboks kompressor

  Alpicool mobil kjøleboks leveres med en svært effektiv kompressor. Den er utstyrt med kraftige hjul og uttrekkbart håndtak for enkel transportering. Denne solide kjøleboksen på hel e62 liter passer perfekt for båtliv, camping, biltur og fritid. Kjøleboksen har elekronisk termostat, som tillater en enkel og økonomisk styring av kjøleboksen.
  6.749,-
  Kjøp
  Alpicool NX62 kjøleboks kompressor

  Alpicool TW75 kjøleboks 2 delt kompressor

  Bærbar kjøleboks Utstyrt med kraftige bærehåndtak og display som viser temperatur. Digitalt panel som gir deg mulighet til enkel og økonomisk styring av kjøleboksen. Todelt slik at et rom kan være frys og det andre kjøl eller begge frys eller kjøl.
  8.549,-
  Kjøp
  Alpicool TW75 kjøleboks 2 delt kompressor
Solution by DOTS as | Powered by Flexis