• Navionics+ Regular kart til kartplotter

  Kartene er i serien Navionics+ Regular. Dette er nøye utvalgte kartutsnitt som dekker de mest brukte områdene for fritidsbruk i Norge og omegn.
  2.299,-
  Kjøp
  Navionics+ Regular kart til kartplotter
 • Navionics+ Update oppdateringsbrikke

  Oppdateringsbrikke for deg som har en eldre Navionicsbrikke som ikke er stor nok til å takle de nyeste oppdateringene.
  1.949,-
  Kjøp
  Navionics+ Update oppdateringsbrikke

  CMAP Elektronisk kart

  Dynamic Raster Charts gir båtfolk en tradisjonell "draft-opplevelse", men med muligheter for å se viktig informasjon i kartområdet.
  Fra 2.629,-
  Kjøp
  CMAP Elektronisk kart

  C-Map Discover Farsund til Måløy

  C-Map Discover M-EN-Y203-MS er et komplett vektorkart over området fra Farsund til Måløy. Kartet har høyoppløselig undervannskart, brukergenererte Genesis®-data, abonnementsfri automatiske ruteforslag og tilpasset dybdeskygging. Kartet har også tidevanns- og strømkart, samt marina- og havneoversikt.
  1.829,-
  Kjøp
  C-Map Discover Farsund til Måløy
 • C-Map Discover Bergen til Brandsfjorden

  C-Map Discover M-EN-Y202-MS er et komplett vektorkart over området fra Bergen til Brandsfjorden. Kartet har høyoppløselig undervannskart, brukergenererte Genesis®-data, abonnementsfri automatiske ruteforslag og tilpasset dybdeskygging. Kartet har også tidevanns- og strømkart, samt marina- og havneoversikt.
  1.829,-
  Kjøp
  C-Map Discover Bergen til Brandsfjorden

  C-Map Discover Bodø til Kirkenes

  C-Map Discover M-EN-Y200-MS er et komplett vektorkart over området fra Bodø til Kirkenes. Kartet har høyoppløselig undervannskart, brukergenererte Genesis®-data, abonnementsfri automatiske ruteforslag og tilpasset dybdeskygging. Kartet har også tidevanns- og strømkart, samt marina- og havneoversikt.
  1.829,-
  Kjøp
  C-Map Discover Bodø til Kirkenes

  C-Map Discover X kart

  C-Map Discover X er et elektronisk kart spesielt tilpasset Simrad NSX. Det gir deg en enorm detaljrikdom, som hjelper deg å navigere riktig til enhver tid. Med C-Map Discover X får du også nattmodus som gir et mer behagelig kart å jobbe med på nattestid. I tillegg får du C-Maps smarte "Custom Depth Shading" som gjør det mulig å lage ditt eget fargemønster ut fra dybden. Dette gjør det enda enklere å fastslå dybdenivåer med kun et raskt blikk på skjermen.
  Fra 1.849,-
  Kjøp
  C-Map Discover X kart

  C-Map Reveal X kart

  C-Map Reveal X er et elektronisk kart spesielt tilpasset Simrad NSX. Dette er toppkartet, for deg som vil ha maksimalt ut av din kartplotter.
  2.899,-
  Kjøp
  C-Map Reveal X kart
Solution by DOTS as | Powered by Flexis