Produktbilde

iWinch

iWinch - elektrifiser alle vinsjer ombord, uten installasjon. ALT du trenger er en elektrisk skrutrekker.

549,-

inkl. mva På lager: 20+ Varenummer: iWinch

iWinch-bit passer til de fleste vinsjene som er tilgjengelige på markedet, og monteres enkelt på elektriske skrutrekkere med 13 mm shuck. Konverter verktøyet ditt for å bli den beste ombordhjelpen noensinne. 

Å heise storseilet har aldri vært morsommere! 

https://www.youtube.com/watch?v=7CncFCvCmi0 

 

Nå er det mulig å konvertere alle vinsjene dine til å bli elektriske.

Alt du trenger er en sterk elektrisk skrutrekker og iWinch.

Alle vinsjer blir drevet fordi du kan bruke iWinch fleksibelt der det er behov for det. Alle øyeblikkene som vanligvis er tunge på en seilbåt er enkle med denne løsningen. Jo raskere du heiser, skråner seilene, desto mindre slitasje legger vi til vårt dyre utstyr. Å bruke iWinch er en fin måte å få ekstra kraft når du arbeider med båten, samt redusere seilflapping som vil forlenge seilets levetid.

Heis storseilet ditt - uanstrengt

Rull og heis hodeseilet

Rev storseilet ditt - raskere og tryggere

Legg deg til seil og spinnaker raskere og med presisjon

Tysk plater - ark ditt viktigste

Korthandlet seiling - din beste hjelp noensinne

Heis ankeret ditt, jolle på dekk, fortøyning og så videre ...

Moderne skrutrekkere er veldig sterke og pålitelige med den nye litiumteknologien og utviklede børsteløse motorer. Du vil alltid ha en skrutrekker klar til bruk for andre prosjekter om bord og hjemme også. Les våre håndteringstips om hvordan du håndterer løsningen på en trygg og enkel måte. Husk at iWinch er aldri bedre enn skrutrekkeren din. Invester i en børsteløs skrutrekker av høy kvalitet som håndterer mellom 60-95 Nm. 

Fordeler mot en montert elektrisk vinsj? En montert elektrisk vinsj vil koste deg mellom 2000-3000 euro pluss installasjonskostnader. Med en sterk elektrisk skrutrekker vil du heise hoveddelen mye raskere, og du vil føle når motstanden blir sterkere, slik at du ikke bremser ting. Du kan bruke iWinch på alle vinsjene dine, pluss at du kan bruke den til andre prosjekter både ombord og hjemme.

Large

649,-
Large

Verktøyveske PVC - BLÅ

Verktøy veske som tåler det meste!
699,-
Verktøyveske PVC - BLÅ

M

749,-
M

Sail universal vinsjnøkkel

Universal nøkkel for alle beslag som benytter vinsjhåndtak standarden. Passer i Ankarolina, Spinlock gear/gassboks, tankpåfyllinger osv. Diverse farger.
159,-
Sail universal vinsjnøkkel

Snappy Teak-NU sett 2 x 946 ml

Et friskt og gyldent teakdekk gjør at hele båten skinner. For å opprettholde fargen og beskytte teakdekket er riktig vedlikehold essensielt. Snappy Teak - Nu gjenoppfrisker teaken, og får det til å se ut som den er ny. Har ditt teakdekk blitt grått og trist, kan du med Snappy Teak - Nu enkelt få tilbake det vakre utseende fra dekket var nytt. Prosessen er enkel, og krever ingen pussing. Etter behandling anbefaler vi å impregnere med en teak sealer.
659,-
Snappy Teak-NU sett 2 x 946 ml
Solution by DOTS as | Powered by Flexis