Produktbilde

Våtdrakt Wave Comfort

Tøff våtdrakt. Perfekt til vannsport og snorkling. Ekstra stretchpanel i siden gir en ergonomisk passform. Høy kvalitets neoprene med nylonfor på innsiden.

Varenr. Str.Info Lager Pris inkl. mva
1031810 SLes mer På fjernlager: 20+ 1.199,-
1031811 MLes mer På fjernlager: 20+ 1.199,-
1031812 LLes mer På fjernlager: 20+ 1.199,-
1031813 XLLes mer På fjernlager: 20+ 1.199,-
Se flere varianter (1)
Tøff fullsuit våtdrakt med ekstra stretchpanel i siden som gir en ergonomisk passform. Produsert med 2,2 mm høykvalitets neoprene med nylonfor på innsiden og flat-lock sømmer med ekstrem sømstyrke.

Denne våtdrakten er beregnet for bruk til vannsporter som surfing, wakeboarding, kitesurfing, SUP, vannski eller fritidsaktiviteter som tubing. De fleste tror at våtdrakten skal holde vannet ute, men det stemmer ikke. Våtdrakten fungerer nemlig ved å slippe inn et tynt lag med vann som din egen kropp varmer opp.

Tykkelsen på våtdrakten gjør at den passer best til bruk mellom 18 og 24 grader celsius.

Relaterte produkter

 • Wave Dykkermaske og snorkel

  Et sett bestående av maske og snorkel i silicone materiale. Masken er i klassisk "wide vision" design.
  369,-
  Kjøp
  Wave Dykkermaske og snorkel

  Dykkersett barn

  - Et perfekt begynnersett for barn
  Fra 309,-
  Kjøp
  Dykkersett barn

  Gill Junior Pursuit Wetsuit 4/3 mm BackZip

  Gill Junior Pursuit er en våtdrakt til barn og ungdom fra ca 8 år og oppover. Våtdrakten holder akkurat den samme høye kvaliteten, som seniorutgaven. Den passer til alle typer vannsportsaktiviteter. Den er super både til seiling, fridykking, svømming, vannski og wakeboard. Våtdrakten har 4 mm tykke paneler der du trenger varmen mest, og tynnere paneler der bevegeligeten er viktigst. Dette holder deg god og varm på våren, sommeren og høsten.
  2.399,-
  Kjøp
  Gill Junior Pursuit Wetsuit 4/3 mm BackZip

  Gill Men's Pursuit Wetsuit 4/3 mm BackZip

  Gill Pursuit er en våtdrakt av ypperste kvalitet. Den passer til alle typer vannsportsaktiviteter. Den er super både til seiling, fridykking, svømming, vannski og wakeboard. Våtdrakten har 4 mm tykke paneler der du trenger varmen mest, og tynnere paneler der bevegeligeten er viktigst. Dette holder deg god og varm på våren, sommeren og høsten.
  2.999,-
  Kjøp
  Gill Men's Pursuit Wetsuit 4/3 mm BackZip
Solution by DOTS as | Powered by Flexis