Produktbilde

Deckvest 5D, 170N Hammar - Spinlock

Spinlock Deckvest med Hammar utløser

Varen kan ikke bestilles gjennom nettbutikken, vennligst kontakt oss på netthandel@seilmakeren.no for å gjøre et kjøp.

Spinlock Deckvest med Hammar utløser
Lett og komfortabel fullutrustet redningsvest for aktiv bruk over lange perioder og under tøffe forhold. Deckvest er godkjent etter standarden ISO12402 som for aller første gang harmoniserer internasjonale standarder for kvalitet i design, produksjon og bruk av redningsvester. Ultimat komfort og full bevegelsesfrihet selv ved langvarig aktiv bruk. Lett å feste selv i dårlig vær, om natten eller når båten er underbemannet. Unikt system for rask og sikker tilpassning av passform. Automatisk oppblåsbar vest (170N). Utrustet med Hammar utløser som aktiveres av vanntrykk. Vesten vil løse ut når utløseren er ca 10 cm under vannskorpen.

Deckvest har integrert sprayhood som forhindrer at en svelger sjøvann, medfølgende skrittstropper med ergonomisk design samt Spinlocks nye Pylon lys - alt i henhold til sikkerhetskravene i ISAF Offshore Special Regulations kategori 1 til 4. I tillegg er Deckvest utrustet med lomme for VHF/PLB og sikkerhetsline-kniv. 5 års garanti gjennom "Through Life Support" (TLS). Reservedel kit: Utløser + Gasspatron prodnr.2326906

Relaterte produkter

 • Klatresele, Deckware Mast Pro - Spinlock

  Deckware Mast Pro er den første klatreselen spesielt designet med tanke på bruk til sjøs.Den har ekstra brede benstropper som hindrer at bena dovner bort, noe som gjør selen mer behagelig når man arbeider i mastetoppen. Kevlar-trekk på benstroppene beskytter mot oppskraping av dekket. Like komfortabel som en båtsmannsstol, og fordi du ikke kan falle ut, mye tryggere!
  1.704,-
  Kjøp
  Klatresele, Deckware Mast Pro - Spinlock

  Deckware sikkerhetsline-kniv

  Sikkerhetskravene anbefaler at en sikkerhetsline skal kunne frigjøres under belastning. Dette ordner den nye Spinlock Safety Cutter, som kan bæres på vesten, og som effektivt kapper sikkerhetsliner under belastning.
  241,-
  Kjøp
  Deckware sikkerhetsline-kniv

  Deckvest Re-arming kit UML - Spinlock

  2326612 Passer alle vester med patron og UML utløser; Spinlock modeller Deckvest Cento Junior.
  Fra 406,-
  Kjøp
  Deckvest Re-arming kit UML - Spinlock

  Skrittstropp for Deckvest

  Skrittstropp for Deckvest. Merk at det er flere modeller og utgaver, og det skilles på modeller før og etter 2008.
  307,-
  Kjøp
  Skrittstropp for Deckvest
 • Pylon lys for redningsvest

  Fullstendig synlighet i alle retninger
  637,-
  Kjøp
  Pylon lys for redningsvest

  RescueMe MOB1 - Spinlock

  AIS (Automatic Identification System) som passer til Spinlock sine Deckvester. Den mest kompakte AIS unit på markedet med 7 års levetid på batteriet og 5 års garanti.
  4.619,-
  Kjøp
  RescueMe MOB1 - Spinlock
Solution by DOTS as | Powered by Flexis